logo4logo4ترک اعتیاد دکتر پیمان رادترک اعتیاد دکتر پیمان راد
  • صفحه اصلی
  • خدمات ترک اعتیاد
  • مرکز ترک اعتیاد
  • مشاوره
  • روانشناسی
  • روانپزشکی
  • درباره دکتر پیمان راد
  • تماس با ما
  • بلاگ دکتر پیمان راد
دسته بندی ها
  • ترک اعتیاد
برچسب ها
داروهای ترک اعتیاد

داروهای ترک اعتیاد

داروی ترک اعتیاد به مواد مخدر

داروی ترک اعتیاد به مواد مخدر

بیشتر افرادی که مواد مخدر مصرف می کنند می خواهند در یک زمان کم و بدون تحمل درد خماری، اعتیادشان به مواد مخدر را ترک کنند، خودسرانه به مصرف داروی ترک اعتیاد روی می آورند و چون در روزهای ابتدایی ترک اعتیاد، ترس، بی قراری و درد خماری به سراغ فرد بیمار می رود این پروسه با شکست مواجه می شود و فرد بیمار توانایی ترک را در خود نمی بیند و آن را رها می کند. پروسه ترک مواد و استفاده از داروی ترک اعتیاد باید زیر نظر مرکز ترک اعتیاد و خدمات روانشناسی و خدمات روانپزشکی صورت گیرد تا با استفاده از روش های علمی روند ترک اعتیاد به خوبی به سرانجام برسد.
متاسفانه در برخی از مراکز ترک، به جای درمان اصولی اعتیاد، در مرحله ی سم زدایی ، اقدام به تجویز و استفاده از برخی از داروهای ترک اعتیاد مانند بوپرنورفین و متادون می کنند که در اکثر موارد نه تنها بیمار مصرف مواد را ترک نمی کند بلکه باعث اعتیاد فرد بیمار به داروی ترک اعتیاد نیز می شود. با توجه به اینکه این داروها وابستگی شدید در بدن ایجاد می کنند معمولاً ترک آنها از ماده مخدر اصلی طولانی تر و سخت تر می باشد.
احتمال موفقیت و درمان اعتیاد در یک مرکز ترک اعتیاد تخصصی بسیار بالاتر از مراجعه به کمپ و یا ترک اعتیاد در منزل می باشد، زیرا در این روش بصورت قدم به قدم و اصولی زیر نظر متخصصین داروی ترک اعتیاد تجویز شده و اقدام به ترک مصرف مواد مخدر در فرد می شود و تیم پزشکی و مشاوران در تمامی مراحل درمان اعتیاد فرد بیمار را تحت مراقبت های روانی قرار داده و وسوسه های فکری فرد را نسبت به مصرف دوباره ی مواد مخدر کنترل می کنند.
داروهای ترک اعتیاد اثرات شبه افیونی دارند و باعث فعال شدن گیرنده های مغزی می شوند و در همان ناحیه هایی از دستگاه عصبی مغز تاثیر می گذارند که مواد مخدر نیز در آن ناحیه ها اثربخش بوده و اگر تحت نظر متخصص استفاده نشود خطرات جبران ناپذیری به همراه خواهد داشت.


هدف از ترک اعتیاد

دارو درمانی برای ترک اعتیاد

داروهای ترک اعتیاد علائم ترک و نشانه های آن را کاهش می دهد و این درست همان چیزی است که اکثر بیمارانی که مواد مخدر مصرف می کنند از آن واهمه دارند.
در واقع دارو درمانی اصولی به منظور ترک اعتیاد کمک شایانی به کاهش میزان وابستگی جسمی فرد بیمار می کند. این موضوع کاملاً مشخص است که داروهای ترک اعتیاد مانند دیگر داروهای شیمیایی و صنعتی عاری از عوارض جانبی نیستند. با این حال این داروها تاثیر بسزایی در کم کردن میزان درد خماری در دوره سم زدایی مواد دارند. نباید فراموش شود که دوز مصرفی داروی ترک اعتیاد در دوران ترک مواد می بایست توسط پزشک معالج تجویز شده و گاها بر حسب حال بیمار تغییر کند.
داروهای ترک اعتیاد به تنهایی نمی توانند بیماران را از چنگ اعتیاد نجات دهند. افراد بیمار علاوه بر برنامه دارویی در دوران ترک اعتیاد نیازمند ترکیب درمان دارویی با دیگر درمان ها نظیر خدمات روانشناسی و خدمات روانپزشکی هستند تا نقش مکمل درمانی را ایفا کرده و نسبت به بهبود حال بیماران و بازپروری آنها نقش بسزایی داشته باشند.
باید تأکید داشت که استفاده از داروی ترک اعتیاد به طور خودسرانه و بدون نظارت پزشک نه تنها مرحمی بر زخم بیمار نیست و مشکلی از او حل نمی کند بلکه این داروها با حاوی بودن مواد مخدری مانند کدئین ، ترامادول ، دیازپام ، تایمول ، متادون و..... با عوارضی که بر جسم و روان بیمار می گذارند، به نوعی باعث عود اعتیاد و یا وابستگی جسمانی به داروهای ترک اعتیاد می گردند.


اعتیاد جرم نیست یک بیماری است
داروهای ترک اعتیاد

داروهای ترک اعتیاد

اعتیاد یک بیماری جسمی و روانی است که هم فرد بیمار و هم خانواده او را درگیر می‌کند. برای ترک اعتیاد لازم است که هم جسم و هم روح فرد سم زدایی شود تا فرد دوباره به سمت مخدر گرایش پیدا نکند. سم زدایی روحی فرد بیمار توسط روانشناس متخصص انجام می‌شود و سم زدایی بدن با روش‌های ترک جسمانی به کمک داروهای ترک اعتیاد صورت می‌گیرد. اغلب داروهای ترک، جایگزین ماده مورد مصرف می‌شوند و به مرور دوز آن‌ها کم می‌شود تا جایی که بدن فرد دیگر نیازی به مصرف مواد مخدر نداشته باشد. بدیهی است که این روند باید زیر نظر پزشک متخصص ترک اعتیاد انجام پذیرد تا بیمار به مشکلات جدیدی دچار نشود.
در ادامه داروهای ترک اعتیاد به همراه اثرات شان را ذکر می کنیم :
بوپرنورفین ( ب2 ) : ضددرد، مسکن و جایگزین مواد مخدر
متادون : داروی مهار اعتیاد به هروئین و سایر مواد مخدر
نالوکسان : برای تشخیص و درمان مسمومیت های ناشی ازمواد مخدر و کمای ناشی از آن استفاده می‌شود
نالتروکسان : داروی کمکی برای ترک اعتیاد و مسکن
حب الشفاء : مسکن قوی و ضد درد با اثرات تقویتی بدون ایجاد وابستگی و اعتیاد
شربت تریاک : جایگزین ماده مخدر و مسکن درد


خدمات ترک اعتیاد
خدمات مشاوره
مرکز ترک اعتیاد
ویزیت در منزل
درمان و ترک اعتیاد به مواد مخدر
داروی گیاهی ترک اعتیاد

داروهای گیاهی ترک اعتیاد

متخصصین حوزه طب سنتی معتقد هستند که برخی از گیاهان دارویی می تواند در تسریع روند درمان اعتیاد موثر باشند و مشکلات زمان ترک و بعد از ترک اعتیاد را کاهش دهند تا فرایند ترک اعتیاد راحت تر و قابل تحمل تر انجام شود، اما درعین حال اذعان دارند که در کنار آن مهمترین عامل ترک اعتیاد اراده فرد، حمایت خانواده، دوستان و عوامل اجتماعی می باشد.
داروهای گیاهی ترک اعتیاد می تواند به فرد بیمار کمک کند تا مشکلاتی مانند یبوست، بی خوابی، بیقراری، پرخاشگری و اختلالات گوارشی را در دوران ترک اعتیاد، کمتر کند. برای اینکه بتوانیم عوارض جانبی دوران ترک اعتیاد و زمان بعد از ترک را مدیریت کنیم و از عوارض آن بکاهیم، داروهای گیاهی ترک اعتیاد مناسبی وجود دارند که به معرفی آن ها می پردازیم :
برای برطرف کردن مشکلات اسهال و تهوع و در بعضی مواقع دل‌پیچه ، طب سنتی پیشنهاد می‌کند که از زنجبیل و نعناع برای این مشکل استفاده کنید.
برای زمانی که اعتیاد ترک شده است، استفاده از ریشه گیاه مارشمالو برای بی‌حالی و رفع اسهال بسیار مناسب است.
گیاه گل ساعتی مناسب افرادی است که اعتیاد را ترک می‌کنند و بعد از آن دچار عصبانیت و بی‌حوصلگی می شوند و نیاز دارند که این مشکل را رفع کنند.
همچنین در زمان ترک و بعد از ترک اعتیاد، افسردگی و اضطراب هم به سراغ فرد بیمار می رود؛ در این زمان کمک گرفتن از داروی گیاهی ترک اعتیاد مانند : اسطخودوس هم می‌تواند برای آرامش مناسب باشد.
اسپند یکی از گیاهانی هست که برای ترک اعتیاد بسیار گزینه خوبی است. برای اینکار ما به برگ و شاخۀ اسپند نیاز داریم. باید این دو را بکوبید و سپس به میزان 3 الی 10 گرم از این گیاه را به همراه دانه اسپند ترکیب کنید و دقیقاً وقتی که متوجه شدید دانه‌های اسپند نرم شدند در کف دست قرار دهید و آن را میل کنید. با این روش می‌توانید دوران ترک اعتیاد را به‌خوبی طی کنید.
سکنجبین گیاه دارویی دیگری است که برای ترک اعتیاد مفید است. این نکته مهم است که برای ترک اعتیاد باید رسوبات سودا از بدن فرد بیمار پاک شود تا سلامتی بدن تامین شود. خاصیت سکنجبین برای ذوب کردن سودا و برطرف کردن تیرگی لب و اطراف چشم می باشد.
ترکیب گیاه درمانی افتیمون (کاسنی وحشی – 2 قاشق مربا خوری ) با ماءالجبن برای پاک‌سازی روده و معده شخصی که برای ترک اعتیاد اقدام کرده است، مناسب می‌باشد.
گیاهان دارویی دیگری هم برای کمک به ترک اعتیاد و تسکین دردهای زمان ترک وجود دارد که در صورت نیاز و با مشورت گرفتن از متخصص طب سنتی می‌توانید از آنها هم استفاده کنید که شامل : زردچوبه ، اسپیره کوهی ، گل مینا ، پوست درخت بید ، سنبل الطیب ، شقایق نعمان ، حب بدل می باشد.
البته لازم به ذکر است که تنها با استناد به داروهای گیاهی ترک اعتیاد ( ترک اعتیاد گیاهی ) نمی توان بر این بیماری غلبه کرد و تحت نظر قرار گرفتن در یک مرکز ترک اعتیاد معتبر و طی گذراندن دوره ها و جلسات مشاوره و ترک، این دوران را پشت سر گذاشت و استفاده از داروهای گیاهی برای ترک اعتیاد فقط باعث کم رنگ کردن اثرات و علائم دوران ترک اعتیاد می باشد.


اعتیاد و بهبودی دیگر یک رویا نیست

مشاوره رایگان دکتر پیمان راد


33 85 00 44 021

دکتر پیمان راد

مطالب مرتبط

بهترین روش ترک شیره تریاک

بهترین روش ترک شیره تریاک

5 مرداد 1400

بهترین روش ترک شیره تریاک


اطلاعات بیشتر
روش های ترک متادون

روش های ترک متادون

2 مرداد 1400

بهترین روش ترک متادون


اطلاعات بیشتر
اعتیاد و بهبودی

اعتیاد و بهبودی

17 خرداد 1400

اعتیاد و بهبودی دیگر یک رویا نیست👌


اطلاعات بیشتر

2 Comments

  1. ساناز توکلی گفت:
    12 تیر 1400 در 3:31 ب.ظ

    خیلی عالی بود پیمان جان موفق باشی

    پاسخ
    • modir گفت:
      13 تیر 1400 در 5:54 ب.ظ

      نظر لطف شماست خانم توکلی گرامی ، شما هم موفق باشید.

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکتر پیمان راد

ترک اعتیاد، مشاوره و درمان اختلالات اضطرابی و افسردگی، اختلالات خلقی، مشکلات جنسی، اختلالات انطباقی و سوگ، اختلالات روانپزشکی، بیماریهای روان تنی

خدمات دکتر پیمان راد

خدمات مشاوره

خدمات روانپزشکی

خدمات روانشناسی

خدمات ترک اعتیاد

 

صفحات پیشنهادی

صفحه اصلی

بلاگ دکتر پیمان راد

درباره دکتر پیمان راد

تماس با دکتر پیمان راد

 

مشاوره رایگان دکتر پیمان راد



44008533 - 021

info@dr-rad.ir

تمامی حقوق برای وب سایت دکتر پیمان راد محفوظ است © 2021 All Rights Reserved